500W πιό ψυχρός τύπος Coolding τεμνουσών μηχανών λέιζερ μετάλλων/τεμνουσών μηχανών σωλήνων λέιζερ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Kunshan, Κίνα.
Μάρκα: DXH Laser
Πιστοποίηση: CE,FDA,ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Dxh-TB500W
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα πακέτο
Χρόνος παράδοσης: 7 ημέρες την εργασία
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα ανά ημέρα

 

Η τέμνουσα μηχανή λέιζερ σωλήνων περιγράφει.

 

Η τέμνουσα μηχανή λέιζερ σωλήνων είναι ανήκει τέμνουσα μηχανή ακρίβειας που αναπτύσσεται από DXH το λέιζερ Technology.Suitable έναν στρογγυλό σωλήνα, τετραγωνικός σωλήνας και η διαμορφωμένη κοπή σωλήνων, που δεν περιορίζεται στο μήκος σωλήνων, υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης, άμεση τρισδιάστατη γραφική παράσταση εισαγωγών, αυτόματη προσδιορίζει τέμνουσα πορεία για τη μεγάλη κατεργασία ακρίβειας. Σύμφωνα με το προαιρετικό αυτόματο σύστημα φόρτωσης και εκφόρτωσης απαιτήσεων πελατών. Το σύστημα υποστηρίζει τη μακρινή λειτουργία στο υπόβαθρο.

 


Η μηχανή εισάγει:

 

Είναι κατάλληλο για τη one-time κοπή και τη διαμόρφωση του στρογγυλού σωλήνα, του τετραγωνικού σωλήνα και του ειδικός-διαμορφωμένου σωλήνα. Υιοθετεί το εναλλάσσοντας σύστημα τροφοδοσίας, το οποίο δεν περιορίζεται στο μήκος σωλήνων. Έχει το υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης. Εισάγει άμεσα την τρισδιάστατη γραφική παράσταση και αναγνωρίζει αυτόματα τέμνουσα τροχιά για τη μεγάλη κατεργασία ακρίβειας. Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με το αυτόματο σύστημα Shangguan, σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών για. Τα λέιζερ-επεξεργασμένα στη μηχανή μέρη έχουν έναν σάλιασμα-ελεύθερο, μαύρος-ελεύθερο λιμένα, και οι ίδιες διαστάσεις προϊόντων είναι εξαιρετικά συνεπείς.

 


 

Πλεονεκτήματα μηχανών:

  • Υψηλή ακρίβεια: Κατάλληλος για το σωλήνα ακρίβειας, ο οποίος είναι 50% υψηλότερο από την τέμνουσα μηχανή λέιζερ του CO2 και φθάνει σε 0,03 ~ 0.05mm.

  • Γρήγορη ταχύτητα: περισσότερες από 100 φορές η τέμνουσα ταχύτητα γραμμών.

  • Πληγείσα από η την θερμότητα ζώνη είναι μικρή, όχι εύκολα παραμορφωμένος.

  • Υψηλή απόδοση δαπανών: η τιμή της παρόμοιας τέμνουσας μηχανής 1/3 λέιζερ του CO2 απόδοσης, και η ίδια επίδραση CNC της διάτρησης 2/5.

  • Το κόστος της χρήσης είναι πολύ χαμηλό, μόνο 10 για τις τέμνουσες μηχανές λέιζερ του CO2 του ίδιου τύπου.

  • Το λέιζερ ινών που χρησιμοποιείται σε αυτήν την μηχανή είναι το σταθερότερο 1/8 ~ 1/το αποδοτικότερο λέιζερ στον τομέα λέιζερ, ο οποίος μπορεί να εξασφαλίσει την αποδοτική και σταθερή παραγωγή του εξοπλισμού λέιζερ.

 


 

 Εφαρμογή μηχανών:


Για το ανοξείδωτο, το χάλυβα άνθρακα, το χάλυβα κραμάτων, το αργίλιο, το χαλκό, το τιτάνιο και άλλο σωλήνα μετάλλων. Χρησιμοποιημένος στον εξοπλισμό αθλητικής ικανότητας, την ντύνοντας στάση επίδειξης στηριγμάτων, το ιατρικό εξοπλισμό, τα έπιπλα χάλυβα, τις πόρτες κουζινών και τα παράθυρα, βιομηχανία επίπλων χάλυβα.

 

 

Κατάλληλη δύναμη λέιζερ για το διαφορετικό πάχος σωλήνων

 

Δύναμη λέιζερ

500W

1000W

3000W

Χάλυβας άνθρακα

1-5 ΚΚ

1-12 ΚΚ

1-20 ΚΚ

Ανοξείδωτο

1-3 ΚΚ

1-6 ΚΚ

1-10 ΚΚ

 

500W πιό ψυχρός τύπος Coolding τεμνουσών μηχανών λέιζερ μετάλλων/τεμνουσών μηχανών σωλήνων λέιζερ


FAQ


Q: Πώς να εγκαταστήσει τη μηχανή;;
Α: Μετά από λάβετε τη μηχανή μας, οι πελάτες δεν πρέπει να την εγκαταστήσουν και μπορούν να την χρησιμοποιήσουν άμεσα.


Q: Πώς να ενεργοποιήσει τη μηχανή; είναι η κατάρτιση απαραίτητη;;
Α: Η μηχανή ελέγχεται κυρίως από το λογισμικό. Είναι πολύ εύκολο, περίπλοκος. Πριν από την αποστολή, θα κάνουμε ένα απλό εγχειρίδιο λειτουργίας με τις εικόνες και θα παράσχουμε το εγχειρίδιο χρηστών του λογισμικού. Σύμφωνα με τα αιτήματα των πελατών, μπορούμε να στείλουμε τον τεχνικό μας στις εγκαταστάσεις customer για τη μηχανή που εκπαιδεύει ή οι πελάτες μπορούν να έρθουν στις εγκαταστάσεις μας για τη μηχανή εκπαιδευτικός εάν είναι απαραίτητο.


Q: Ποια είναι η εξουσιοδότηση;;
Α: Παρέχουμε δύο έτη εξουσιοδότησης μηχανών. Κατά τη διάρκεια της διετούς εξουσιοδότησης, σε περίπτωση που η μηχανή υπάρχει πρόβλημα, θα παράσχουμε τα μέρη που απαιτούνται δωρεάν από σαφή. Αλλά όπως για τα μέρη χαλασμένα κοντά τεχνητά, δεν πέφτει μέσα στον κατάλογο εξουσιοδότησής μας. Μετά από την εξουσιοδότηση, παρέχουμε ακόμα την υπηρεσία διάρκειας ζωής.


Q: Τι είναι χρόνος παράδοσης;;
Α: Κατά γενική ομολογία, η χρονική ανοχή είναι 15 εργάσιμες ημέρες μετά από λαμβάνει την πληρωμή.

Q: Υπάρχει οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση που οποιοδήποτε πρόβλημα μηχανών;
Α: Ναι, για οποιαδήποτε ζητήματα μηχανών, θα λύσουμε το πρόβλημα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, skype, του τηλεφώνου ή του βίντεο. Εάν το πρόβλημα υπάρξει ακόμα, θα στείλουμε τον τεχνικό μας στο σχέδιο του πελάτη για την επισκευή μηχανών. Θα αποκριθούμε ερώτηση του πελάτη μέσα σε δύο ώρες.Καλωσορίστε για να μας ενώσετε!
Το Morn που ψάχνουν πάντα τους πράκτορες παντού οι κόσμοι, και η επιτυχία σας είναι η επιχείρησή μας! Μας ενώστε, αφήνει καλύτερα από κοινού. Να φανεί προς τα εμπρός για να λάβει νέα από σας στο εγγύς μέλλον!;

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Lucky Yeh

WhatsApp : +8613228790971