Σύστημα συγκόλλησης γαλβανομέτρων/μηχανή συγκόλλησης λέιζερ για την κινητή τηλεφωνική βιομηχανία της τεχνολογίας της πληροφορίας που εφαρμόζεται/τη συγκόλληση σημείων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Kunshan, Κίνα
Μάρκα: DXH LASER
Πιστοποίηση: CE,FDA,SGS
Αριθμό μοντέλου: Dxh-GW σειρά
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα πακέτο
Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα ανά ημέρα

 

Σύστημα συγκόλλησης γαλβανομέτρων/μηχανή συγκόλλησης λέιζερ για την κινητή τηλεφωνική βιομηχανία της τεχνολογίας της πληροφορίας που εφαρμόζεται/τη συγκόλληση σημείων

 

Εισάγετε

 

Μετάδοση ινών μηχανών συγκόλλησης λέιζερ ινών γαλβανομέτρων ανίχνευσης, ομοιόμορφο σημείο, καλή επίδραση συγκόλλησης: Μετά από τη μετάδοση λέιζερ μέσω της οπτικής ίνας, που συμφωνείται από το να συμφωνήσει φακό για το παράλληλο φως, και που στρέφεται έπειτα στο κομμάτι προς κατεργασία από την εφαρμογή του εξοπλισμού συγκόλλησης λέιζερ συγκόλλησης. Χρήση μεγάλο γαλβανόμετρο για να επιτύχει τη μεγάλη συγκόλληση: συγκόλληση μηχανών συγκόλλησης που ανιχνεύει το επικεφαλής λέιζερ που χαρακτηρίζει τις εργασίες μηχανών.

 


 

Περιγράψτε

 

Μηχανή συγκόλλησης λέιζερ ινών γαλβανομέτρων ανίχνευσης, η χρήση της εισαγόμενης μετάδοσης οπτικής ίνας, με το γαλβανόμετρο μεγάλης ανίχνευσης, γρήγορη συγκόλληση σημείων και συνεχής συγκόλληση, επίδραση όμορφος και αποδοτικός.

1. Η ενέργεια συγκόλλησης σημείων συγκόλλησης λέιζερ ινών ομοιόμορφα, με τα καλύτερα χαρακτηριστικά συγκόλλησης απαίτησε το σημείο.

2. Μηχανή συγκόλλησης λέιζερ ινών για να προσαρμοστεί σε ποικίλες σύνθετες συγκολλήσεις, ποικίλες συσκευές, συγκόλληση σημείων, καθώς επίσης και μέσα στη ραφή συγκόλλησης ραφών 1mm.

Αυτόματη μετάφραση του πίνακα, για να επιτύχει τη λειτουργία διπλός-κομματιών: Κάτω από το κεφάλι συγκόλλησης με έναν μονοδιάστατο πίνακα μεταφράσεων, μέσω του αφιερωμένου ενώνοντας στενά λογισμικού ένα πολυ-αρχείο που χαρακτηρίζει τη λειτουργία μπορεί να επιτύχει τη λειτουργία διπλός-κομματιών, το προσωπικό μπορεί να απασχοληθεί και τα δύο χέρια πάνω-κάτω τη συγκόλληση, αύξησε πολύ τη γενική αποδοτικότητα συγκόλλησης, το κεφάλι συγκόλλησης που καθορίστηκε στην κάθετη κατεύθυνση της εγκατάστασης της μονοδιάστατης πλατφόρμας, μέσω του μετώπου - η επιτροπή του κουμπιού ανελκυστήρων, εσείς μπορεί γρήγορα και εύκολα να ρυθμίσει το επίπεδο του κεφαλιού λέιζερ, που διενεργεί την προσαρμογή του λέιζερ να στραφεί ευκολότερα και γρήγορα.

3. Η μηχανή συγκόλλησης λέιζερ ινών για να εγκαταστήσει μεγάλη το ψηφιακό ανίχνευση γαλβανόμετρο για να επιτύχει τη συγκόλληση μεγάλων σημείων και τη συνεχή συγκόλληση, βελτιώνει την αποδοτικότητα.
 
μηχανή συγκόλλησης λέιζερ 4 ινών που εισάγεται από την κοιλότητα Ηνωμένων κεραμική συμπυκνωτών, αντίσταση διάβρωσης, υψηλής θερμοκρασίας, έτη ζωής κοιλοτήτων (8-10), ξένο ζωή λαμπτήρων 8000000 φορές

5. Η πλούσια I/O διεπαφή, ο χρήστης μπορεί εύκολα να ελέγξει τη μηχανή συγκόλλησης.

6. Τα συστατικά κλειδιά είναι εισαγόμενα μέρη στο εξωτερικό, για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων.

7. Από την ενέργεια που χωρίζει ή χρόνος-που χωρίζει, η ταυτόχρονη συγκόλληση ή η υπο--χρονική συγκόλληση μπορεί να επιτευχθεί.

8. Έναντι του παραδοσιακού σκληρός-ελαφριού συστήματος παραγωγής, μπορεί να αυξήσει την ελευθερία κατεργασίας, και μπορεί να επεξεργαστεί τις πολλαπλάσιες ακτίνες ταυτόχρονα και τη multi-station κατεργασία, παρέχοντας τους όρους για την ακριβέστερη συγκόλληση.

Προσαρμογή του ειδικού αυτοματοποιημένου προσαρτήματος, για να επιτύχουν τη μαζική παραγωγή των προϊόντων.

 

Εφαρμογή

 

Κυρίως για τα με λεπτούς τοίχους υλικά, τα μέρη ακρίβειας της συγκόλλησης, μπορούν να είναι συγκόλληση σημείων, συγκόλληση άκρης, συγκόλληση, συγκόλληση, κ.λπ., με έναν υψηλό λόγο διάστασης, πλάτος συγκόλλησης, πληγείσα από τη θερμότητα ζώνη, παραμόρφωση, ταχύτητα συγκόλλησης, συγκόλληση ομαλή, όμορφος, υψηλή - η ποιοτική συγκόλληση, κανένας πόρος, μπορεί να ελεγχθεί ακριβώς, ελαφρύ σημείο, εύκολο να αυτοματοποιήσει τη μετάδοση της οπτικής ίνας. Στη βιομηχανία μπαταριών, βιομηχανία της τεχνολογίας της πληροφορίας, ηλεκτρονικές συσκευές, βιομηχανία οπτικών επικοινωνιών, βιομηχανία αισθητήρων! Συγκόλληση υλικού

 


 

Δείγματα

 

Σύστημα συγκόλλησης γαλβανομέτρων/μηχανή συγκόλλησης λέιζερ για την κινητή τηλεφωνική βιομηχανία της τεχνολογίας της πληροφορίας που εφαρμόζεται/τη συγκόλληση σημείων


 

Τεχνικές παράμετροι

 

Προδιαγραφές τεχνολογίας (για την αναφορά)

Ανώτατη δύναμη λέιζερ

500W

Ενιαία ανώτατη ικανότητα σφυγμού

120J

Μήκος κύματος λέιζερ

1064nm

Συχνότητα συγκόλλησης λέιζερ

≤100HZ

Βάθος συγκόλλησης λέιζερ

0.13.5mm

Πλάτος σφυγμού

0.1-50ms

Σύστημα ελέγχου

IPC/CNC2000

Μέγεθος σημείων

0.22mm

Τυποποιημένος πάγκος εργασίας

300*200mm/Optional

Τοποθετώντας σύστημα

Κόκκινο Indicator/CCD/Microscope

Απαίτηση δύναμης

380V/50HZ/40A

Δροσίζοντας τύπος

Με την υδρόψυξη κυκλοφορίας

Κατανάλωση ισχύος

15kw

 

 


 

Ανίχνευσης ινών λέιζερ συγκόλλησης συστημάτων Pre-Sale και μεταπώλησης υπηρεσία:


Pre-sale υπηρεσία


1. Καλωσορίστε για να μας στείλετε το υλικό δειγμάτων σε για τη δοκιμή του λέιζερ χαρακτηρίζοντας την επίδραση χάραξης για σας.


2. Προσφέρουμε τις εικόνες, τα βίντεο και άλλα σχετικά έγγραφα για σας για να ξέρουμε περισσότερων για τη μηχανή.


3. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή και θα αποκρινόμαστε γρήγορα για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.


4. Εάν έχετε την πιθανότητα επισκεμμένος την Κίνα, είστε θερμά ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας.


Υπηρεσία μεταπώλησης


1. Η εξουσιοδότηση της μηχανής συγκόλλησης λέιζερ ινών είναι 1 έτος. Οποιαδήποτε μέρη έχουν ένα ποιοτικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, θα σας στείλουμε μια νέα αντικατάσταση δωρεάν. Και ο πελάτης αντέχει οικονομικά τα έξοδα αποστολής αντικατάστασης.


2. Το βίντεο κατάρτισης, το λεπτομερές εγχειρίδιο, και ο κατάλογος που στέλνεται με τη μηχανή. Ο πελάτης θα μπορούσε να μελετήσει τη λειτουργία της μηχανής με την προσοχή του σαφούς βίντεο κατάρτισης. Και η χρήση του λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή χάραξης θα είναι πολύ εύκολη.


3. Εάν υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα ή μια νέα έρευνα, Mactron; έχει μια γρήγορη απάντηση; υποστήριξη υπηρεσιών με σε απευθείας σύνδεση ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ακόμα κι αν ανάγκη από το τηλεφώνημα.


4. Επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και μετά από την παράταση πωλήσεων. Μια αναπροσαρμογή ελεύθερου λογισμικού.

Στοιχεία επικοινωνίας
Lucky Yeh

WhatsApp : +8613228790971